Оберіть зручний
спосіб зв'язку
+38 (056) 722-10-00
м. Дніпро, Запорізьке шосе, 51

СВІТОВА ПРЕМ’ЄРА LEXUS NX

«Новий NX розроблений з урахуванням стилю життя різних клієнтів у різних куточках світу. Його сильні сторони — електрифікація, дизайн, чудові їздові характеристики та передові технології». Головний інженер, Такеакі Като (Takeaki Kato)

ОФОРМИТИ ПОПЕРЕДНЄ ЗАМОВЛЕННЯ

ІСТОРІЯ LEXUS NX

Наступне покоління Lexus NX приходить на зміну першому поколінню моделі, що побачило світ у 2014 році. Аби перевершити попередні досягнення, Lexus повністю переосмислив її. Амбіції та відданість меті неперевершеної якості Lexus проявляються у значному поліпшенні характеристик автомобіля, його керованості й економічності, а також у тому, що більшість використаних у Lexus NX деталей є новими. Для того, щоб процес розробки нової моделі був максимально досконалим, використовувалися цифрове моделювання й інші комп’ютерні методи, що забезпечують вищий рівень якості. Як і раніше, Lexus залучив своїх майстрів Такумі, чиї тактильні, зорові та слухові здібності забезпечили неймовірні відчуття від нової моделі.

ПЕРЕВІРЕН АЯКІСТЬ

Lexus запросив професійних перегонників долучитися до випробувань нового автомобіля на заводському треку в Сімоямі, щоб допомогти довести до ідеалу динамічні характеристики автомобіля, зокрема кермове керування та гальма. Також Lexus приділив особливу увагу впровадженню новітніх технологій для забезпечення безпеки та комфорту, при цьому намагаючись оптимізувати витрати, щоб автомобіль залишався доступним для клієнтів.

ЕВОЛЮЦІЯДИЗАЙНУ

За повідомлення виробника, у наступному поколінні буде збережено передовий дизайн першого покоління NX, але він вирізняється більш витонченим, динамічним та довершеним зовнішнім виглядом і більш виразними лініями. Функціональна краса проявляється у створених у співпраці дизайнерів та інженерів деталях для керування потоками повітря над і під кузовом, таких як бокові молдинги та нова конструкція захисту картера двигуна.

ВІДЧУВАЙТЕ БІЛЬШЕ КОНТРОЛЮ

Прем’єра Lexus NX знаменує собою перше серійне застосування концепції «Тазуна» для проєктування кокпіту (робочого місця водія). Слово Тазуна у перекладі з японської означає «вуздечка» й описує майстерність управління вершника своїм конем. Як за допомогою лише самої вуздечки можна налагодити взаємодію між вершником і конем, так і тут усі засоби керування розміщено таким чином, щоб дотримуватися принципу «Руки на кермі, очі на дорозі». Це додає водієві впевненості під час руху.

ВІДЧУТТЯ ГОСТИННОСТІ ОМОТЕНАШІ

Нові функції забезпечують комфортну атмосферу в салоні та є втіленням філософії гостинності Омотенаші від Lexus, основним принципом якої є передбачення потреб гостей, завдяки чому вони почуваються бажаними та відчувають найвищий комфорт. Пасажири почуваються, наче у преміальній лаунж-зоні, а водій може повністю зосередитися на керуванні завдяки новій концепції дизайну кокпіту (Тазуна). Для оздоблення салону використані високоякісні матеріали та застосовані принципи майстерності Такумі.

ЗАХОПЛИВА ПОТУЖНІСТЬ

Широкий вибір силових агрегатів та покращені технології забезпечують вражаючі для свого класу характеристики. Серед анонсованих на прем’єрі — перша плагін-гібридна силова установка Lexus із підзаряджанням від зовнішнього джерела живлення (доступна не на усіх ринках ), що поєднує потужність, паливну ефективність, низькі викиди та підтримку режиму електромобіля.

ХАРАКТЕР КЕРУВАННЯ LEXUS

У фокусі уваги прем’єри – динамічні характеристики нового покоління Lexus NX, що втілюють характер керування Lexus. Це досконале поєднання комфорту та гостроти керма, педалі акселератора та гальмівної системи, що точно реагують на дії водія та забезпечують впевнене керування. Головним фактором, який на це вплинув, є платформа Lexus Global Architecture K (GA-K), що забезпечує автомобілю нижчий центр мас.

БІЛЬШЕ МОЖЛИВОСТЕЙ ПІДКЛЮЧЕННЯ

Прем’єра Lexus NX ознаменовує появу абсолютно нової мультимедійної платформи з підтримкою інтелектуальних сервісів. Серед них — просунута хмарна навігація та новий віртуальний помічник “Hey Lexus”, що реагує на голосові команди (доступна не на усіх ринках).

НОВІТНІ ФУНКЦІЇ БЕЗПЕКИ ТА ДОПОМОГИ ВОДІЮ

Окрема увага на прем’єрі приділена системі безпеки Lexus Safety System+ третього покоління***. Нові функції та оновлення системи допомагають водію почуватися максимально комфортно та безпечно. Серед вдосконалень — оновлення функції Pre-Collision System (запобігання фронтальним зіткненням) та зміни у функції Adaptive Cruise Control (адаптивний круїз-контроль). Нова електронна система замикання, що сповіщає про наближення велосипедиста або автомобіля ззаду і запобігає відчиненню дверцят і можливим зіткненням.

* Захід відбувся 12.06.2021р. засобами мережі Інтернет. Більш детальна інформація – на сайті виробника https://www.lexus.eu/car-models/all-new-nx/reveal/.

** Зовнішній вигляд та технічні характеристики автомобілів, призначених до продажу на ринку України, можуть відрізнятися від анонсованих на прем’єрі.

*** Наведені тут і надалі електронні системи є допоміжними та за жодних обставин не можуть замінити водія, який завжди є відповідальним за безпечне керування. Перед початком руху водій повинен ознайомитись з експлуатаційною документацією та впевнитися в безпечності обраного прийому керування.

Тест драйв

Залиште на свої дані і ми незабаром зв'яжемося з Вами. Або телефонуйте нам за телефонами:: +38 (056) 722-10-00


Консультація

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за номером: +38 (056) 722-10-00


Щоб отримати персональний
розрахунок лізингового платежу,
вкажіть Ваші контакти для зв'язку


Записатися на сервіс

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за номером: +38 (056) 722-10-00


Дякуємо, ваша заявка на тест-драйв прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Дякуємо, ваша заявка прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Дякуємо, ваша заявка прийнята
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Тест-драйв

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за телефонами:
+38 (056) 722-10-00


Дякуємо, ваша заявка на сервіс прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Спасибо, ваша заявка принята, наши специалисты свяжутся с Вами в течение 15 минут, если обращение в рабочие часы
Слідкуйте за новими та пропозиціями