Оберіть зручний
спосіб зв'язку
+38 (056) 722-10-00
м. Дніпро, Запорізьке шосе, 51

LEXUS SPAIN ПРЕДСТАВЛЯЄ ПЕРЕМОЖЦЯ КОНКУРСУ ДИЗАЙНУ UX ART CAR 2021

ОФОРМИТИ ПОПЕРЕДНЄ ЗАМОВЛЕННЯ

Lexus Spain представляє переможця конкурсу дизайну UX Art Car 2021

Lexus Spain оголосив переможця другого конкурсу дизайну UX Art Car, у рамках якого художникам пропонувалося розробити авторське дизайнерське рішення для кросовера Lexus UX. Ним стала робота валенсійської артмайстерні Clap Studio «Дзен-сад» (Zen Garden), художники якої прикрасили весь кузов преміального компактного кросовера Lexus візерунком із тисяч паперових пелюсток.

Неймовірна робота, виконана в монохромній гамі, набрала найбільше голосів серед проєктів шести художників, представлених Lexus Spain на своєму сайті. Незабаром арткар дебютує на ексклюзивному заході для ЗМІ, організованому Lexus Spain.

Концепт автомобіля було розроблено у клубі Club Alma в Мадриді. Художники Clap Studio, Хорді Ірансо (Jordi Iranzo) та Анхела Монтагуд (Angela Montagud), працювали над проєктом протягом одного місяця. У своїй роботі вони надихалися ключовими якостями UX, такими як технології, дизайн, інновації та деталі.

У сучасному світі все важливішим стає вміння зупинитися, розслабитися та замислитися про важливе. Тому художники Clap Studio прагнули зобразити світ, у якому людина та природа можуть співіснувати в ідеальній гармонії. «Наша концепція це дзенсад, який допомагає досягти стану цілковитого спокою та ясності свідомості», пояснили вони.

Традиційний японський сад поєднує свободу та самобутність природи, яка завжди знайде шлях для проростання. Це синергія точності й магії природи та досконалості втручання людини, яка застосовує симетрію, технології та інновації.

«Проєкт «Дзен-сад» — це ідеальна гармонія від Lexus. Це єднання природи, технологій та інновацій. Створені людиною геометричні лінії та бездоганна симетрія, прикрашені візерунками рослин», — сказав Х. Іранзо.

«Ми використали папір, важливий елемент у японській культурі, щоб оздобити екстер’єр Lexus рослинним візерунком, надавши йому об’єму, — додала А. Монтагуд. — Світло — це ще одна важлива складова японського мистецтва та дизайну. Й тут воно перетворює Lexus UX на живу істоту. Автомобіль протягом дня змінює текстуру і колір залежно від розташування, відтінку та інтенсивності освітлення».

У конкурсі також брали участь художники з Більбао, Мадрида, Севільї, Мурсії та Барселони. Усі роботи можна переглянути за посиланням: https://www.lexusauto.es/estilolexus/lexusuxartcar/.

Мистецтво як натхнення
Lexus UX Art Car — проєкт Lexus Spain, покликаний об’єднати бренд із мистецтвом у рамках національного конкурсу та забезпечити переможцю міжнародне визнання.

На першому етапі переможцем стала студія Antoñito and Manolín зі своєю роботою Gyorin Kozane («Лускаті лати»). Її було презентовано у 2019 році на заході Chantilly Arts & Elegance Richard Mille.

*За більш докладною інформацією про автомобілі та послуги Lexus, включаючи дистанційне обслуговування, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Lexus в Україні.
Цей матеріал підготовлено за даними сайту https://www.lexusauto.es/estilolexus/lexusuxartcar/
ПІІ «Тойота-Україна» не є організатором конкурсу UX Art Car 2021. Зазначений конкурс не є заходом рекламного характеру, а цей матеріал носить виключно загальноінформаційний характер та не є публічною обіцянкою винагороди або умовами конкурсу.

 

 

Тест драйв

Залиште на свої дані і ми незабаром зв'яжемося з Вами. Або телефонуйте нам за телефонами:: +38 (056) 722-10-00


Консультація

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за номером: +38 (056) 722-10-00


Щоб отримати персональний
розрахунок лізингового платежу,
вкажіть Ваші контакти для зв'язку


Записатися на сервіс

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за номером: +38 (056) 722-10-00


Дякуємо, ваша заявка на тест-драйв прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Дякуємо, ваша заявка прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Дякуємо, ваша заявка прийнята
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Тест-драйв

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за телефонами:
+38 (056) 722-10-00


Дякуємо, ваша заявка на сервіс прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Спасибо, ваша заявка принята, наши специалисты свяжутся с Вами в течение 15 минут, если обращение в рабочие часы
Слідкуйте за новими та пропозиціями