Оберіть зручний
спосіб зв'язку
+38 (056) 722-10-00
м. Дніпро, Запорізьке шосе, 51

LEXUS ПРЕДСТАВИВ ВЛАСНУ КОНЦЕПЦІЮ РОЗВИТКУ ЕЛЕКТРОКАРІВ

ОФОРМИТИ ПОПЕРЕДНЄ ЗАМОВЛЕННЯ

ТОКІО, ЯПОНІЯ (23 жовтня 2019 року)
Постійно прагнучи втілювати інновації та гарантувати клієнтам дивовижні враження, компанія Lexus представила власну концепцію розвитку «Lexus Electrified» для наступного покоління електромобілів. Цей важливий момент ознаменувала світова прем’єра концепту електромобіля Lexus LF-30 на 46-му Токійському автосалоні 2019.

Від самого народження бренда у 1989 році Lexus прагнув, щоб його клієнти отримували передові інновації та дивовижний досвід взаємодії з компанією та автомобілями на рівні всіх п’яти органів чуття. У 2005 році було представлено автомобіль RX 400h. Відтоді Lexus став першопроходцем у технологіях електрифікації автомобілів. Серед іншого він створив двоступеневу та багатоступеневу гібридні системи, які підняли гібридну технологію на новий рівень, забезпечивши чудові робочі характеристики та відчуття прискорення за кермом.

Представлена сьогодні концепція «Lexus Electrified» має на меті спровокувати стрибок в еволюції автомобілів, зокрема у їх характеристиках, керованості та задоволенні за кермом, у той час як мобільність суспільства продовжує змінюватися з появою автономного керування та електрифікації автомобілів.

Даруючи справжнє задоволення від керування, Lexus створює нові передові системи контролю положення та інші технології електрифікації для подальшого вдосконалення відчуттів за кермом та для фундаментальної трансформації автомобілів преміум-класу у майбутньому. Для цього Lexus вчиться на власному досвіді, розвиваючи базові технології популярної лінійки бензиново-електричних гібридів, у тому числі керування батареєю, модулі управління живленням та електродвигуни. Зокрема, технологія Lexus Electrified забезпечує комплексне керування трансмісією, рульовим механізмом, підвіскою та гальмами, максимально реалізуючи потенціал технології керування двигуном, що застосовується на гібридах. Ця технологія дозволяє контролювати тягову силу і таким чином гарантувати ідеальне положення автомобіля за будь-яких умов. Lexus прагне і надалі створювати комфортні та безпечні автомобілі.

Для досягнення цієї мети Lexus планує представити свій перший акумуляторний електромобіль (BEV) у листопаді цього року. Таким чином він зможе краще задовольняти попит, що існує в різних регіонах світу на гібридні автомобілі (HEV), гібридні автомобілі з можливістю зарядки від мережі (PHEV), акумуляторні електромобілі (BEV) та автомобілі з водневими елементами живлення (FCEV). Надалі компанія планує розширити асортимент електрифікованих автомобілів. На початку наступного десятиліття буде випущено перший PHEV та запущено нову платформу для BEV. До 2025 року Lexus матиме електричні версії усіх своїх моделей. Ми прагнемо, щоб продажі електрифікованих версій перевищували продажі автомобілів з двигуном внутрішнього згоряння.

Крім електромобіля LF-30, на стенді Lexus на Токійському автосалоні буде представлений театр чуттів «Lexus Senses». Це простір, де відвідувачі зможуть відчути «стимуляцію п’яти органів чуття». Він розділений на дві частини: звукову та візуальну. У першому театрі відбувається стимуляція слуху завдяки 3D/360° звуку двигуна Lexus LFA.
Театр 2 пропонує візуальні стимули. У ньому за допомогою проєкційного картографування відтворена модель автомобіля Lexus LC, що змінює свій зовнішній вигляд залежно від кута огляду і часу доби. Насолоджуючись сенсорною стимуляцією через «справжній досвід», глядачі можуть оцінити філософію Lexus.

* 46-й Токійський автосалон 2019 року проходитиме з 23 жовтня до 4 листопада у Міжнародному виставковому центрі Tokyo Big Site на березі затоки Токіо. 23-24 жовтня – дні преси, 24 жовтня – вхід за спеціальними запрошеннями, 25 жовтня – день попередніх оглядів. Для широкого загалу автосалон відкритий з 25 жовтня до 4 листопада.
Тест драйв

Залиште на свої дані і ми незабаром зв'яжемося з Вами. Або телефонуйте нам за телефонами:: +38 (056) 722-10-00


Консультація

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за номером: +38 (056) 722-10-00


Щоб отримати персональний
розрахунок лізингового платежу,
вкажіть Ваші контакти для зв'язку


Записатися на сервіс

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за номером: +38 (056) 722-10-00


Дякуємо, ваша заявка на тест-драйв прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Дякуємо, ваша заявка прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Дякуємо, ваша заявка прийнята
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Тест-драйв

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за телефонами:
+38 (056) 722-10-00


Дякуємо, ваша заявка на сервіс прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Спасибо, ваша заявка принята, наши специалисты свяжутся с Вами в течение 15 минут, если обращение в рабочие часы
Слідкуйте за новими та пропозиціями