Оберіть зручний
спосіб зв'язку
+38 (056) 722-10-00
м. Дніпро, Запорізьке шосе, 51

ДИЗЕЛЬНИЙ LEXUS LX 450D ПОВЕРТАЄТЬСЯ

ОФОРМИТИ ПОПЕРЕДНЄ ЗАМОВЛЕННЯ

Lexus оголошує про відновлення замовлень на флагманські позашляховики Lexus LX 450d із турбодизельним двигуном. Модель також доступна й в спеціальні комплектації Black Edition* із дизайнерськими рішеннями, що підкреслюють індивідуальність власника автомобіля.
Основна концепція комплектації LX 450d Black Edition полягає у застосуванні стилізованих елементів оздоблення салону в чорному кольорі, а також 21-дюймових кованих колісних дисках чорного кольору в ексклюзивному дизайні та преміальній hi-end аудіосистемі Mark Levinson.
Флагманський позашляховик LX 450d у спеціальній комплектації Black Edition доступний лише у двох кольорах кузова: «Чорний Кварц» та «Білий Sport». Інтер’єр Black Edition також відповідає особливому духу комплектації — стеля автомобіля може бути винятково чорного кольору.
Родзинкою цієї комплектації, яка допомагає відчути її неповторність, є hi-end аудіосистема Mark Levinson. Цей винахід має 19 динаміків та неперевершену якість звучання, котра задовольнить найвибагливішого меломана. До речі, багаторічна співпраця Lexus і Mark Levinson є лише джентльменською угодою, не закріпленою жодними формальними договірними зобов’язаннями. Адже обидва бренди варті довіри, так само як і власник Lexus LX 450d Black Edition.
Комплектація Black Edition створена для тих, хто прагне акцентувати увагу на власному стилі та підкреслити рішучість і силу свого характеру. І справа не лише у візуальних відмінностях. Загальновідомо, що застосовані ковані колісні диски не тільки коштують значно дорожче за своїх легкосплавних «побратимів», але можуть виявитися значно витривалішими, більш стійкими до ударів «долі». При цьому вони ще й набагато легші.
LX 450d Black Edition також вирізняється низкою стильних елементів: дверними ручками та решіткою чорного кольору, а також чорним оздобленням дзеркал заднього огляду, фар головного світла та передніх протитуманних фар. Декоративні окантовки решітки радіатора, вікон і ручки дверей багажника відтепер мають темне матове покриття замість звичайного хромованого.
LX 450d у комплектації Black Edition демонструє довершеність виконання кожної деталі інтер’єру та екстер’єру й забезпечує максимальний рівень комфорту під час подорожей.
* Назви комплектацій є суто умовними, наведені заради зручності в розподілі технічних характеристик та можуть відрізнятися або бути відсутніми в документах та інших матеріалах.
 
 
Тест драйв

Залиште на свої дані і ми незабаром зв'яжемося з Вами. Або телефонуйте нам за телефонами:: +38 (056) 722-10-00


Консультація

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за номером: +38 (056) 722-10-00


Щоб отримати персональний
розрахунок лізингового платежу,
вкажіть Ваші контакти для зв'язку


Записатися на сервіс

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за номером: +38 (056) 722-10-00


Дякуємо, ваша заявка на тест-драйв прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Дякуємо, ваша заявка прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Дякуємо, ваша заявка прийнята
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Тест-драйв

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.
Або телефонуйте нам за телефонами:
+38 (056) 722-10-00


Дякуємо, ваша заявка на сервіс прийнята, наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом 15 хвилин, якщо звернення в робочі години
Слідкуйте за новими та пропозиціями
Спасибо, ваша заявка принята, наши специалисты свяжутся с Вами в течение 15 минут, если обращение в рабочие часы
Слідкуйте за новими та пропозиціями